We houden je mobiel!

Iedereen in beweging houden, dat is onze leuze...

... en als we zeggen iedereen, dan bedoelen we werkelijk iedereen: jong en ouder, groot en klein, man, vrouw of kind, voor de sport, voor puur plezier of voor woon- werkverkeer, op 100% spierkracht of met een elektrische motor die een handje helpt.

Wij helpen u aan de fiets die past bij uw noden en uw budget!

TREK consumenten fandag 2019

Zaterdag 17 augustus organiseert Trek Benelux voor consumenten de jaarlijkse Trek Fandag in Harderwijk. Voorheen beter bekend als de Trek World consumentendag.

Voor de Trek Fandag is een pop-up showroom van bijna 1.000 m2 ingericht. Meer dan 200 Trek fietsen zijn te bewonderen, waaronder de nieuwste racefietsen, (e-)mountainbikes, e-bikes en stadsfietsen. Een selectie hiervan kunnen jullie als bezoekers zelfs kort aan de tand voelen op de testparcoursen op ons terrein. Ook presenteert Bontrager daar de nieuwe collectie wielerkleding en accessoires. Absolute blikvanger is de collectie Project One fietsen: unieke Trek-fietsen in speciale uitvoeringen en de meest extravagante laksoorten die je je kunt voorstellen.

Een bezoek aan de Trek Fandag is gratis. We vragen alleen om u aan te melden op eventbrite vanwege het gelimiteerde aantal toegangskaarten. In ruil voor een ticket krijgt u een gratis consumptie en leuke goodie op de dag zelf.

Al met al een unieke kans om de nieuwe Benelux collectie Trek fietsen te zien en te testen! 

Waar en wanneer?

Zaterdag 17 augustus
Trek Benelux, Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG Harderwijk.
Van 10.00 uur – 15:00 uur

Jaarlijks verlof

Beste klanten,

Ons jaarlijks verlof is van woensdag 14/8 t/m woensdag 28/8.

We zijn terug paraat op donderdag 29/8

Tot dan!

Steven en Tiffany